Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekAlpberg 85-100 cm-es roll up szerkezet (állítható magassággal)

ÚJ
Alpberg 85-100 cm-es roll up szerkezet (állítható magassággal)
26 700 Ft / db
(Bruttó: 33 909 Ft)

Az Alphberg prémium minőségő Roll Up (rollup) állvány az egyik legtartósabb szerkezetünk. A robosztus állvány összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a teleszkópos tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány!

A teleszkópos rúd segítségével a roll up magasága állítható 160 és 225 cm között. A nyomat elhelyezését alul és felül rögzítő sínek segítik, a tartórúd könnyen záródó rendszerrel segíti a nyomat rögzítését. Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. A teleszkópos tartórúd rúgójának ereje (ezzel a nyomat feszessége) állítható.

A roll-up állvány felső vízszintes rúdját modern vonalú alumíniumprofil alkotja. A roll up gyártás során fontos szempont a nagy stabilitás. Ennél a prémium minőségű roll upnál a szerkezet oldalát krómdíszítéssel láttuk el. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. Kompakt építésének köszönhetően a roll up display könnyen és biztonságosan szállítható.

A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. A roll-up szállítását egy bélelt, kiváló minőségű körbecipzározható hordtáska segíti.

Összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete:  85x160-225cm, vagy

                                                                             100x160-225cm

A roll up szerkezetre  három év garanciát biztosítunk (kivétel mechanikai sérülés, törés).

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen.

as

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll Up anyag
  Méret
  85x160-225cm, vagy 100x160-225cm
  Cikkszám
  cp4310x
  Státusz
  ÚJ