Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekAlpmil 85-150 cm-es roll up szerkezet

Alpmil 85-150 cm-es roll up szerkezet
7 540 Ft / db
(Bruttó: 9 576 Ft)

Az Alpmil Roll Up (rollup) állvány az egyik legtartósabb szerkezetünk. A robosztus állvány összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a megerősítet tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

A roll-up állvány felső rúdját modern vonalú alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium rúdból készül. A roll up gyártás során fontos szempont a kihajtható alumínium lábak által biztosított nagy stabilitás, ezzel súlymegtakarítást is elérhető. A lábak végét védősapkával láttuk el.

A szerkezet alján horganyzott lemezt építettünk be a a stabilitás megerősítéséért. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. A roll-up szállítását egy cipzározható hordtáska segíti.

Összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete:  85x200cm,

                                                                             100x200cm

                                                                             120x200cm,

                                                                             150x200cm

A roll up szerkezetre  két év garanciát biztosítunk (kivétel mechanikai sérülés, törés).

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen.

as

 • Szerkezet
  Szétszedhető
  Anyaga
  Eloxált alumínium és horganyzott lemez
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll Up anyag
  Méret
  85x200 cm, 100x200 cm, 120x200cm, vagy 150x200cm
  Cikkszám
  cp4140