Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekBASE 85-100 cm-es roll up szerkezet

ÚJ
BASE 85-100 cm-es roll up szerkezet
9 500 Ft / db
(Bruttó: 12 065 Ft)


BASE roll up állvány 85x200cm, 100x200cm

A BASE roll up  állvány egy kedvező árú, egyszerű használatú szerkezet.

Összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható rollup szerkezet felsősínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

A roll-up állvány felső rúdját alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium rúdból készül. A roll up gyártás során fontos szempont a kihajtható alumínium lábak által biztosított nagy stabilitás, ezzel súlymegtakarítást is elérhető. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. Szállítását, tárolását egy hordtáska segíti.

A roll-up szerkezet összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete:  85x200cm

                                                                                                        100x200cm

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynekek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen.

ds

 • Szerkezet
  Szétszedhető
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll Up anyag
  Méret
  85x200cm, vagy 100x200cm
  Cikkszám
  CP416
  Státusz
  ÚJ