Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekDAK mini - kínáló, aláírásgyűjtő pult

ÚJ
DAK mini - kínáló, aláírásgyűjtő pult
 • DAK mini - kínáló, aláírásgyűjtő pult
 • DAK mini - kínáló, aláírásgyűjtő pult
 • DAK mini - kínáló, aláírásgyűjtő pult
50 430 Ft / db
(Bruttó: 64 046 Ft)

DAK mini - kínáló, aláírásgyűjtő pult frízzel


A frízzel szerelt DAK mini kínálópult sokcélú felhasználásra készült: egyaránt alkalmas mint: információs pult, kínáló pult, kóstoltató pult, prezentációs pult, mobil pult, termékbemutató pult, árubemutató pult, Pop Up pult, promóciós pult, de érkeztető helységek regisztrációs pultjaként, vagy mint aláírásgyűjtő pult is remekül használható. Az infopult kiállításoknál, prezentációknál is praktikus segítséget nyújt, mint mobil promóciós pult, amely egyúttal a termékbemutatók, kóstoltatások, promóciók egyik leghatékonyabb mobil kiállítási eszköze is.

Keskenyebb kivitelű, mint a DAK kínálópult, így kisebb, szűkebb helyeken is elfér. Praktikus választás kisebb alapterületű üzletekben, közösségi helyeken történő használatra.

A  DAK mini mobilpult kiemelkedik környezetéből, köszönhetően a fölé magasodó fríznek, amire kölün felírat/kép/üzenet helyezhető fel, így messzebről észrevehető, mint a fríz nélküli bemutató pultok.

A hordozható bemutató pult műanyag panelek segítségével könnyen összeállítható, jól bírja a folyamatos szét- és összeszerelést. Szerszámok nélkül egyszerűen összerekható, szétszedhető. Belsejében polcok is találhatóak, amik alkalmasak szórólapok, aláírásgyűjtő ívek, katalógusok, árlisták és egyéb kiadványok tárolására. 

A mobil stand az árubemutató praktikus eszköze, könnyen is szállítható, mivel hordtáskával együtt szállítjuk. A vászon hordtáskában szétszerelt állapotban védetten tárolhatjuk. 

A pulttest oldalsó falaira, frontfalára, valamint a frízre megfelelő méretű nyomatokat is rendelhet nálunk, a rendelés során örömmel vállaljuk a grafikai tervezést és digitális nyomtatást, valamint különféle nyomtatványok elkészítését is. Munkatársaink bővebb információkkal, a raktári mennyiségről készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy az info@megallitotabla.hu e-mail címen. Nagyobb mennyiség megrendelése esetén a szállítási határidő kb. két hét.

 

Grafikák mérete:

fríz - 700x300mm

pulttest - 1596x900mm

 

NY 202233592

 • Szerkezet
  Szétszedhető
  Anyaga
  Műanyag
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér és kültér
  Nyomat hordozó
  Vinyl öntapadó, matt, laminálva
  Cikkszám
  D052
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  13 kg/db