Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekEgyedi formára vágott Roll Up több méretben

ÚJ
Egyedi formára vágott Roll Up több méretben
 • Egyedi formára vágott Roll Up több méretben
 • Egyedi formára vágott Roll Up több méretben

Egyedi Roll Up


Az egyedi Roll Up (rollup, roll-up) display, a megválasztható formával igazán feltűnővé teszi megjelenését. Kérése szerint különleges formára vágjuk. Minden roll up szerkezetben alkalmazható, de bizonyos formai megkötések lehetnek annak érdekében, hogy a nyomat a szerkezetbe történő feltekercselés során ne sérüljön.
Ez az alumíniumból készült Roll Up szerkezet több szélességben is választható. A teljes szerkezet magassága 2050 mm, ebből a nyomat hosszúsága 2000 mm. A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között.

Az roll-up állvány anyaga eloxált alumínium. Lábai egy mozdulattal betehetőek, szállítása is egyszerű a tartozékként adott hordtáskával. A rollup nyomata betekerhető, a váz összecsukható, így praktikusan, kis helyen tárolható két felhasználás között.


Ára függ a szélességtől, a nyomat anyagától, a rendelés részleteiről, bővebb információért kérjük forduljon bizalommal munkatársainkhoz!


Az egyedei roll up ára függ a szélességtől, a nyomat anyagától a rendelés részleteiről munkatársaink bővebb információkkal készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.

 

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Bambusz és alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll-Up anyag
  Cikkszám
  egyedi
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  4 kg/db