Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekGrafikai Tervezés

Grafikai Tervezés
8 000 Ft / db
(Bruttó: 10 160 Ft)

Grafikai tervezés


Grafikai tervezés a Conint Printnél.
Megújuló szolgáltatásunk a Conint- Creative.

Megoldást nyújtunk ügyfeleinknek a design tervezés területén is. Nálunk nem csak a nyomtatást és a kötészeti munkát rendelheti meg, hanem a grafikai tervezést is. Kreatív szakembereink segítenek Önnek, legyen szó logó, arculat, prospektus, plakát vagy akár csak céges névjegy elkészítéséről. 

Miért érdemes nálunk terveztetni anyagait? 
Nem csak, hogy egyszerűbb és hatékonyabb, de időt is spórolhat vele és még a félreértések is elkerülhetőek. Egy kézben tudhatja cégének arculatát, reklámanyagát és a kivitelezése is egy helyen van. Nincs félreértés a gyártással, a színekkel, technológiával kapcsolatban. Ez gyakran előforduló hiba és problémaforrás, ha reklámanyagait különböző helyen készülnek, a tervezésnél és kivitelezésnél egyaránt.

A fenti ár órában értendő.

 • Az Ön tökéletes nyomdai termékének alapja a megfelelő grafikai tervezés. Grafikai stúdiónkban a teljes tervezést és nyomdai előkészítést vállaljuk. A szövegek tördelése, a képek vágása és retusálása, a design kialakítása egy helyen történik, így garantált a minőségi nyomás és a rövid határidő.

  Küldje el képeit és a szövegeket gyorsan és egyszerűen FTP szerverünkre!
  Adja meg adatait a grafika@conint.hu címen és válasz e-mailben megkapja a felhasználó nevét és jelszavát. A kisebb terjedelmű anyagokat a grafika@conint.hu e-mail címünkre is küldhetik ( maximum 5 Mb ), a grafikai programokban készült fájlokat, képeket adathordozókon (CD, DVD, USB Pendrive) vagy FTP-n tudjuk fogadni.

  Mondja el grafikusunknak elképzelését és megtervezzük szórólapját, prospektusát.

  A terveket először elküldjük Önnek e-mailben, majd javítás után közösen véglegesítjük a grafikát.

  Az előkészítés Macintosh számítógépeken, professzionális kiadványszerkesztő programokkal folyik. Az elkészült munkákról az Ön kérésére CD-t vagy DVD-t írunk.

  A digitális proofon ( próbanyomaton ) ellenőrizheti a színhelyességet.

  Egy praktikus ötlet: Az interneten talált képek 72 dpi felbontásúak, a jó minőségű nyomtatáshoz 300 dpi-s szükséges, ez alatt a képek pixelesek, „kockásak” lesznek. A dpi a 2,54 cm-re eső képpontok száma. A felbontást csökkenti a nagyítás is. Egy 10x10 cm-es 300 dpi-s kép egy plakáton 50x50 cm-esre nagyítva már csak 60 dpi lesz.

 • Cikkszám
  digi_grafika