Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekTextil Pop Up háttérfal 3x4 egyenes - szerkezet

Textil Pop Up háttérfal 3x4 egyenes - szerkezet
 • Textil Pop Up háttérfal 3x4 egyenes - szerkezet
 • Textil Pop Up háttérfal 3x4 egyenes - szerkezet
 • Textil Pop Up háttérfal 3x4 egyenes - szerkezet
94 050 Ft / db
(Bruttó: 119 444 Ft)

Az Impact Hop Up egy kiváló minőségű, nagyon könnyen, egyszerűen, gyorsan felállítható egyenes kivitelű háttérfal, amellyel hatalmas méretű reklámfelületet biztosítható. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincsen szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből és oldalról teljesen takarják a megrendelő által megálmodott és általunk nagy gondossággal elkészített textil alapú dekorációs elemek, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

A promóciós fal használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal új dekorációt rendelnie, a pop-up fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A sajtófal két méretben kapható: 3x3 és 4x3, váza alumíniumból készült, egyenes formájú. A Pop Up fal magassága 2300 mm. A panorámafal műanyag reteszelő karokkal könnyíti meg a vázszerkezet rögzítését. A mobil pop up grafikus panele a fő frontra, valamint oldalra helyezhető fel. A megfelelő anyagú bemutató nyomat összecsukott állapotban is rajta maradhat, ezzel jelentős időt takaríthat meg a felállításkor, valamint az összecsomagoláskor, így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A promóciós fal tartozéka a hordtáska, amelyben könnyedén szállítható, tárolható.

A feltüntetett ár a szerkezetre vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről, áráról kérje ajánlatunkat, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu  e-mailcímen is.

 

D306

Mérete: 305x230 cm

Lehetséges textil nyomattal együtt is megvásárolni a terméket, ebben az esetben a nyomat  ára: 96 005 Ft+Áfa (elől és oldalt dekorálva)

A képek illusztrációk.

dh 511 151 406 102 067 560

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium és műanyag
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Textil anyag
  Méret
  3x4
  Cikkszám
  A030
  Tömeg
  10 kg/db