Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekTextil Pop Up háttérfal 3x3 - szerkezet+elől és oldalt dekorálva

Textil Pop Up háttérfal 3x3 - szerkezet+elől és oldalt dekorálva
 • Textil Pop Up háttérfal 3x3 - szerkezet+elől és oldalt dekorálva
 • Textil Pop Up háttérfal 3x3 - szerkezet+elől és oldalt dekorálva
153 780 Ft / db
(Bruttó: 195 301 Ft)

Az Impact Hop Up egy kiváló minőségű, nagyon könnyen, egyszerűen, gyorsan felállítható háttérfal, amellyel hatalmas méretű reklámfelületet biztosítható. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincsen szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből és oldalról teljesen takarják a megrendelő által megálmodott és általunk nagy gondossággal elkészített textil alapú dekorációs elemek, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

Használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal dekorációt rendelnie, a pop-up fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A pop up fal még látványosabbá tehető, ha opcionálisan rendelhető lámpával világítja meg a bemutatni kívánt képet. 

A sajtófal két méretben kapható: 3x3 és 4x3, váza alumíniumból készült, egyenes formájú. A Pop Up fal magassága 2300 mm. A panorámafal műanyag reteszelő karokkal könnyíti meg a vázszerkezet rögzítését. A mobil pop up grafikus panele a fő frontra, valamint oldalra helyezhető fel. A megfelelő anyagú bemutató nyomat összecsukott állapotban is rajta maradhat, ezzel jelentős időt takaríthat meg a felállításkor, valamint az összecsomagoláskor, így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A promóciós fal tartozéka a hordtáska, amelyben könnyedén szállítható, tárolható.

A feltüntetett ár a szerkezetre és nyomatra együttesen vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről kérje árajánlatunkat!
Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu  e-mailcímen is.

D315

 

dh 511 151 406 102 017 211

 • Méretek:

  3x3 2300mm x 2300mm

  4x3 3050mm x 2300mm

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium és műanyag
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Textil anyag
  Méret
  3x3
  Cikkszám
  A038
  Tömeg
  17 kg/db