Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekPop Up Plus szerkezet 3x4 egyenes - utolsó darab

Pop Up Plus szerkezet 3x4 egyenes - utolsó darab
 • Pop Up Plus szerkezet 3x4 egyenes - utolsó darab
 • Pop Up Plus szerkezet 3x4 egyenes - utolsó darab
 • Pop Up Plus szerkezet 3x4 egyenes - utolsó darab
 • Pop Up Plus szerkezet 3x4 egyenes - utolsó darab
94 000 Ft / db
(Bruttó: 119 380 Ft)

A Pop Up Plus 3x4 egy kiváló minőségű, nagyon könnyen, egyszerűen, gyorsan felállítható egyenes kivitelű háttérfal, amellyel hatalmas méretű reklámfelületet biztosító. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincs szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér. A tartozékként kínált hordtáskában kis helyen, praktikusan tárolható a felhasználások között.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből és oldalról teljesen takarják a megrendelő által megálmodott - és általunk nagy gondossággal elkészített  dekorációs nyomatok, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

Használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal új dekorációt rendelnie, a pop-up fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A promóciós fal  3x4-es méretű, váza alumíniumból készült, egyenes formájú. A fotófal magasságg 2320 mm. A panorámafalra mágneses elemekkel helyezhetőek fel a nyomatok. A mobil pop up grafikus panele a fő frontra, valamint oldalra helyezhető fel. A megfelelő anyagú bemutató nyomat néhány pillanat alatt felhelyezhető, a teljes háttérfal perceken belül felállítható - így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A feltüntetett ár a szerkezetre vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről, áráról kérje ajánlatunkat!


Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mail címen is.

 

Nyomat méretek

frontpanel: szélesség - 760mm, magasság - 2310mm (4db szükséges)

oldalpanel: szélesség - 650mm, magasság - 2310 mm (2db szükséges)

A képek illusztrációk.

 

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium és műanyag
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Pop Up anyag
  Méret
  3x4
  Cikkszám
  A035