Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekPREMI roll up 85x210cm szerkezet

PREMI roll up 85x210cm szerkezet
 • PREMI roll up 85x210cm szerkezet
35 950 Ft / db
(Bruttó: 45 657 Ft)


PREMI roll up 85x210cm szerkezet

A PREMI roll up  állvány egy prémium kategóriájú, elegáns kivitelű, megerősített szerkezetű, tartós  szerkezet. Talpazata elég széles ahhoz, hogy kihajtható lábak nélkül is stabilan álljon. Oldalát egy króm dekorcsík díszíti. Egyedi, minőségi megjelenést biztosít.

Összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe pattintható nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is az elegáns bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető - minőséget sugárzó megjelenéssel.

A roll up állvány felső rúdját megerősített alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium rúdból készül. A roll up gyártás során fontos szempont a nagy stabilitás, ez a szerkezet kihajtható lábak nélkül is megfelel ennek a követelménynek. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A roll up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. Szállítását, tárolását a tartozék hordtáska segíti.

A PREMI roll up szerkezet összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete:  85x210cm

                                                                                                                 

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mail címen.

A kép illusztáció.

 

BZ210503_NY0417-SZ00161

 • Szerkezet
  Szétszedhető
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll Up anyag
  Méret
  85x210 cm, 100x210 cm, 120x210cm, vagy 150x210cm
  Cikkszám
  D012