Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekPop Up Executive ívelt, vagy hullámos háttérfal - 6 szórólaptartóval

ÚJ
Pop Up Executive ívelt, vagy hullámos háttérfal - 6 szórólaptartóval
409 300 Ft / db
(Bruttó: 519 811 Ft)

Az exkluzív, egyedi megjelenés kiváló eszköze az Executive Pop Up fal. Pazar megjelenést biztosít, ötvözi több display szerkezet előnyeit. A nyomat egy nagy felületű grafikai megjelenést biztosít, a tartóoszlopokon 3-3 szórólaptartó teszi még praktikusabbá pop-up falunkat, amelyeken különféle kiadványok, szórólapok, prospektusok kerülhetnek elhelyezésére, bemutatására. Megválasztható a szerkezet tetőíve, lehet egyívű, ill. hullám formájú. 

Ideális bemutatótermekbe, kiállításokra, vásárokra, bevásárlóközpontokba.

Rendelhető hozzá Powerspot megvilágítás, amivel még figyelemfelkeltőbbé tehető a pop-up fal.

A megszokott egyenes, vagy ívelt Pop Up falak mellett egy érdekes, figyelemfelkető hatást biztosít a szemlélő számára, amely gyorsan magára vonzza a tekintetet. A sajtófalat könnyű összeszerelni az előgyártott alumínium vázszerkezetnek köszönhetően. A pop-up fal stabilitását két masszív oszlop biztosítja.

Sajtótótéjékoztatók háttereként is kiválóan alkalmas, mint egyedi megjelenésű sajtófal.

Szerkezete szétszedhető, így használaton kívül kis helyen tárolható. Rendelhető hozzá a szállítást és tárolást megkönnyítő Executive bőrönd.
A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt.  A megrendelő által megálmodott - és általunk nagy gondossággal elkészített grafikus nyomat jelentős megjelenési felületet biztosít, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

Az Executive promóciós fal használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal  új dekorációt rendelnie, a panorámafal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető!
A sajtófal magassága 2475mm.
Lehetséges külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.

A képek illusztrációk.

ds

 • A szerkezet mérete: 3000x2475x500mm (szél x mag x mély)

  A kifutós grafikai méret: 2024x2024mm (szél x mag)

  A látható grafikai méret: 2000x2000mm (szél x mag)

  A nyomat ára: 33700,-Ft+ÁFA

   

  Rendelhető Powerspot megvilágítás: 17700,-Ft+ÁFA

  Rendelhető Executive bőrönd: 126300,-Ft+ÁFA

   

   

   

   

   

 • Szerkezet
  Szétszedhető
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  Rendelhető
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Pop Up anyag
  Méret
  3000x2475x500mm (szél x mag x mély)
  Cikkszám
  A046
  Státusz
  ÚJ