Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekPop Up Formulate Curl

Pop Up Formulate Curl
67 500 Ft / db
(Bruttó: 85 725 Ft)

A Formulate Curl Pop Up szépen, vertikálisan ívelt vonalvezetése magára vonja a figyelmet. Könnyedén, gyorsan telepíthető háttérfal

Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincs szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér az ajándékba adott hordtáskájában.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből és oldalról teljesen takarják a megrendelő által megálmodott  - és általunk nagy gondossággal elkészített  dekorációs nyomatok, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé. 

Használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal új dekorációt rendelnie, a pop-up fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A fotófal magassága 2280mm. A panorámafal cserélhető és mosható praktikus textil grafikával rendelhető. A mobil pop up egyedi megjelenést biztosít. A megfelelő anyagú bemutató nyomat rövid idő alatt felhelyezhető, a teljes háttérfal pillanatokon belül felállítható - így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A feltüntetett ár a szerkezetre vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről kérje ajánlatunkat!

Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.

A képek illusztrációk.

A szerkezet mérete: 915x2280x480mm (mag x szél x mélység)

Kifutós grafikai méret: 1020x2440mm (szél x mag)

Látható grafikai méret: 940x2330mm (szél x mag)

 

 

 

 • Szerkezet
  Szétszedhető
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Textil anyag
  Méret
  915x2280x480mm
  Cikkszám
  A027