Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekTextil Pop Up háttérfal 3x3 egyenes rács - csak szerkezet

Textil Pop Up háttérfal 3x3 egyenes rács - csak szerkezet
  • Textil Pop Up háttérfal 3x3 egyenes rács - csak szerkezet
  • Textil Pop Up háttérfal 3x3 egyenes rács - csak szerkezet
  • Textil Pop Up háttérfal 3x3 egyenes rács - csak szerkezet
95 100 Ft / db
(Bruttó: 120 777 Ft)

Az Impact Hop Up egy kiváló minőségű, nagyon könnyen, egyszerűen, gyorsan felállítható egyenes kivitelű háttérfal, amellyel hatalmas méretű reklámfelületet biztosító. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincsen szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből és oldalról teljesen takarják a megrendelő által megálmodott és általunk nagy gondossággal elkészített textil alapú dekorációs elemek, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

A promóciós fal használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal új dekorációt rendelnie, a pop-up fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A sajtófal két méretben kapható: 3x3 és 4x3, váza alumíniumból készült, egyenes formájú. A Pop Up fal magassága 2300 mm. A panorámafal műanyag reteszelő karokkal könnyíti meg a vázszerkezet rögzítését. A mobil pop up grafikus panele a fő frontra, valamint oldalra helyezhető fel. A megfelelő anyagú bemutató nyomat összecsukott állapotban is rajta maradhat, ezzel jelentős időt takaríthat meg a felállításkor, valamint az összecsomagoláskor, így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A promóciós fal tartozéka a hordtáska, amelyben könnyedén szállítható, tárolható.

A feltüntetett ár a szerkezetre vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről kérje ajánlatunkat, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu  e-mailcímen is.

 

D315

Mérete: 230x230 cm

Nyomat  ára: 78 365 Ft+Áfa (elől és oldalt dekorálva)

A kép illusztráció.

 

Forma: egyenes

 

dh 511 151 406 102 044 950

  • Cikkszám
    A029