Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekScree Roll Up 120 cm széles szerkezet

Scree Roll Up 120 cm széles szerkezet
 • Scree Roll Up 120 cm széles szerkezet
13 600 Ft / db
(Bruttó: 17 272 Ft)

Scree Roll Up 120 cm széles szerkezet

A 120x200cm-es (szél x mag) Stand Roll Up állvány impozáns megjelenést biztosít. A teljes szerkezet magassága 2015 mm, ebből a nyomat hosszúsága 2000mm. Összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

A roll-up állvány felső rúdját alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium elemekből készül. A roll up gyártás során fontos szempont a kihajtható alumínium lábak által biztosított nagy stabilitás, ezzel súlymegtakarítást is elérhető. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. A rollup szállítását, tárolását hordtáska segíti.

Összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete: 120x200cm.

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynekek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen.

A kép illusztráció

 

ny

 • Szerkezet
  Összehajtható
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll Up anyag
  Méret
  120x200cm
  Cikkszám
  D160
  Tömeg
  5 kg/db