Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekRoll Up Duo állvány 86 cm széles

Roll Up Duo állvány 86 cm széles
 • Roll Up Duo állvány 86 cm széles
 • Roll Up Duo állvány 86 cm széles
Fő kategória >Roll Up
18 120 Ft / db
(Bruttó: 23 012 Ft)23012

Roll Up Duo állvány 86 cm széles

 

Kétoldalas roll up display állvány - egy és kétoldalas üzemmódban is használható. Térelválasztónak is kiválóan alkalmazható, nagyszerű lehetőséget biztosít digitális nyomatok, nagyméretű fotók látványos megjelenítéséhez. A teljes szerkezet szélessége 865mm, a látható nyomat hosszúsága 2100mm. Összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet dupla felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

A roll-up állvány felső rúdját kettős alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium elemekből készül. A roll up gyártás során fontos szempont a nagy stabilitás. Használat után a talp részbe rugók segítségével a plakátok maguktól feltekerednek.  A  függőleges tartó rúd több darabra bontható, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. A roll-up szállítását, tárolását hordtáska segíti.

Összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete: 86x210,5cm.

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá két nyomatot is rendelni, amelynekek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen

Betekerhető roll up anyag mérete: 845x2300 mm

Látható grafikai méret: 845x2100 mm

A kép illusztráció.

ny_511 151 406 106 095 310

 

 

 • duoduo2

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll-Up anyag
  Méret
  86x210,5cm
  Cikkszám
  D157
  Tömeg
  10 kg/db