Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekSlim Pop Up fal szerkezet 3x3 ívelt - utolsó darab

Slim Pop Up fal szerkezet 3x3 ívelt - utolsó darab
 • Slim Pop Up fal szerkezet 3x3 ívelt - utolsó darab
 • Slim Pop Up fal szerkezet 3x3 ívelt - utolsó darab
 • Slim Pop Up fal szerkezet 3x3 ívelt - utolsó darab
 • Slim Pop Up fal szerkezet 3x3 ívelt - utolsó darab
78 000 Ft / db
(Bruttó: 99 060 Ft)

A SLIM 3x3 ívelt Pop Up fal egy könnyed, karcsú, légies kinézetű, kis mélységű gyorsan felállítható-összehajtható háttérfal.

Kiváló minőségű, horizontálisan ívelt kivitelű pop-up, amellyel jelentős méretű reklámfelületet biztosítható. A ráhelyezett nyomatoknak még nagyobb hangsúlyt tudunk adni a figyelemkeltő megvilágítással amit a tartozékként adott lámpákkal érhetünk el. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincs szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér az ajándékba adott kemény hordtáskájában, amit pultként is használhatunk.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből teljesen takarják a megrendelő által megálmodott  - és általunk nagy gondossággal elkészített  dekorációs nyomatok, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

A SLIM promóciós fal használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal új dekorációt rendelnie, a panorámafal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A fotófal magassága 2320 mm. A panorámafal mágneses reteszelő karokkal könnyíti meg a vázszerkezet rögzítését. A mobil pop up grafikus panele a fő frontra, valamint oldalra helyezhető fel. A megfelelő anyagú bemutató nyomat rövid idő alatt felhelyezhető, a teljes háttérfal perceken belül felállítható - így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A feltüntetett ár a szerkezetre vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről, áráról kérje ajánlatunkat!


Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.


A szükséges nyomatok mérete:

frontpanelnél - 700mm szélesség, 2240mm magasság (3 db szükséges)

oldalpanelnél - 520mm szélesség, 2240mm magasság (2 db szükséges)

A képek illusztrációk.

 

 

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium és műanyag
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Pop Up anyag
  Méret
  3x3
  Cikkszám
  rak03_D158