Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekScree Roll Up 100 cm széles szerkezet

Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet
  • Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet
  • Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet
  • Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet
8 360 Ft / db
(Bruttó: 10 617 Ft)
Szerkezet:
Hordtáska:
Alkalmazás:

Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet

A Scree roll up  állvány összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

Két méretben készül: egy keskenyebb 85 cm-es szélességű és egy szélesebb 100 cm-es szélességű, mindkét szerkezet látható magassága 200 cm.

A roll up állvány felső rúdját alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium rúdelemekből készül. A roll up gyártás során fontos szempont a kihajtható alumínium lábak által biztosított nagy stabilitás, ezzel súlymegtakarítás is elérhető. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A roll up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtaunkat két felhasználás között. Szállítását, tárolását egy hordtáska segíti.

A roll up szerkezet összecsukható, eloxált alumíniumból készül, választható méretei:  85x200cm, vagy  100x200cm

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynekek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mail címen.

A kép illusztráció.

BZ211005_NY0048-SZ0255

  • rollroll85

    roll100roll100

  • Szerkezet
    Összecsukható
    Anyaga
    Eloxált alumínium
    Hordtáska
    A csomag része
    Alkalmazás
    Beltér
    Nyomat hordozó
    Speciális Roll Up anyag
    Méret
    100x205cm
    Cikkszám
    D159
    Tömeg
    6 kg/db