Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekScree Roll Up 100 cm széles szerkezet

Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet
 • Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet
 • Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet
 • Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet
11 528 Ft / db
(Bruttó: 14 641 Ft)
Szerkezet:
Hordtáska:
Alkalmazás:

Scree Roll Up 100 cm széles szerkezet

A Scree roll up  állvány összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható rollup szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

Két méretben készül: egy keskenyebb 85cm-es szélességű és egy szélesebb 100cm-es szélességű, mindkét szerkezet magassága 205 cm.

A roll-up állvány felső rúdját alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium rúdelemekből készül. A roll up gyártás során fontos szempont a kihajtható alumínium lábak által biztosított nagy stabilitás, ezzel súlymegtakarítást is elérhető. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtaunkat két felhasználás között. Szállítását, tárolását egy hordtáska segíti.

A roll-up szerkezet összecsukható, eloxált alumíniumból készül, választható méretei:  85x205cm, vagy  100x205cm

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynekek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen.

ny

 • rollroll85

  roll100roll100

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll Up anyag
  Méret
  100x205cm
  Cikkszám
  D159
  Tömeg
  6 kg/db