Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekScree Roll Up 85 cm széles szerkezet

Scree Roll Up 85 cm széles szerkezet
 • Scree Roll Up 85 cm széles szerkezet
 • Scree Roll Up 85 cm széles szerkezet
 • Scree Roll Up 85 cm széles szerkezet
11 600 Ft / db
(Bruttó: 14 732 Ft)
Szerkezet:
Hordtáska:
Alkalmazás:

Scree Roll Up 85 cm széles szerkezet nyomattal

A Scree roll up  állvány összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

A roll up állvány felső rúdját alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium rúdból készül. A roll up gyártás során fontos szempont a kihajtható alumínium lábak által biztosított nagy stabilitás, ezzel súlymegtakarítást is elérhető. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A roll up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. Szállítását, tárolását egy hordtáska segíti.

Anyagleadási útmutató: 210x85cm vagy 210x100cm - 10 cm kell a nyomat befűzéséhez alul.

A roll up szerkezet összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete:  85x10x10cm
                                                                                                       
Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mail címen.

BZNY2022_NY0288_SZ3346

 • rollroll85

   

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Roll Up anyag
  Méret
  85x210cm
  Cikkszám
  D156
  Tömeg
  3 kg/db