Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekScree Roll Up 150 cm széles szerkezet

Scree Roll Up 150 cm széles szerkezet
33 060 Ft / db
(Bruttó: 41 986 Ft)

Scree Roll Up 150 cm széles szerkezet 

 

A 150x200cm-es (szél x mag) roll up állvány impozáns megjelenést biztosít nagy bemutató felületével. A teljes szerkezet magassága 2015 mm, ebből a nyomat hosszúsága 2000 mm. Összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

A roll up állvány felső rúdját alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium elemekből készül. A roll up gyártás során fontos szempont a kihajtható alumínium lábak által biztosított nagy stabilitás, ezzel súlymegtakarítás is elérhető. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A roll up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. A roll up szállítását, tárolását hordtáska segíti.

Összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete: 150x200cm.

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynekek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen.

A kép illusztráció.

BZ210429-NY00321-SZ08611

 

 

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Fényzáró Roll Up film
  Méret
  1500x2105mm
  Cikkszám
  D161
  Tömeg
  9 kg/db