Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekPop Up Quick Evolution szerkezet 3x3 íves - utolsó darab

Pop Up Quick Evolution szerkezet 3x3 íves - utolsó darab
 • Pop Up Quick Evolution szerkezet 3x3 íves - utolsó darab
 • Pop Up Quick Evolution szerkezet 3x3 íves - utolsó darab
 • Pop Up Quick Evolution szerkezet 3x3 íves - utolsó darab
 • Pop Up Quick Evolution szerkezet 3x3 íves - utolsó darab
88 000 Ft / db
(Bruttó: 111 760 Ft)

A Quick Evolution Pop Up fal egy gyorsan felállítható, összehajtható háttérfal.

Kiváló minőségű, horizontálisan ívelt kivitelű pop-up, amellyel jelentős méretű reklámfelületet biztosítható. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincs szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér az ajándékba adott vászon hordtáskájában.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből és oldalról teljesen takarják a megrendelő által megálmodott  - és általunk nagy gondossággal elkészített  dekorációs nyomatok, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

Használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal új dekorációt rendelnie, a pop-up fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A fotófal magassága 2225 mm. A panorámafal műanyag reteszelő karokkal könnyíti meg a vázszerkezet rögzítését. A mobil pop up grafikus panele a fő frontra, valamint oldalra helyezhető fel. A megfelelő anyagú bemutató nyomat rövid idő alatt felhelyezhető, a teljes háttérfal perceken belül felállítható - így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A feltüntetett ár a szerkezetre vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről kérje árajánlatunkat!


Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.


A szerkezet mérete:

2225x2540x306mm (mag x szél x mélység)

A képek illusztrációk.

 

 

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium és műanyag
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Pop Up anyag
  Méret
  3x3
  Cikkszám
  A033