Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termék részletekPop Up Vista szerkezet 3x4 ívelt - utolsó darab

Pop Up Vista szerkezet 3x4 ívelt - utolsó darab
 • Pop Up Vista szerkezet 3x4 ívelt - utolsó darab
 • Pop Up Vista szerkezet 3x4 ívelt - utolsó darab
 • Pop Up Vista szerkezet 3x4 ívelt - utolsó darab
Fő kategória >Pop Up, háttérfal
94 000 Ft / db
(Bruttó: 119 380 Ft)119380

A Vista 3x4 ívelt Pop Up fal a szerkezetébe szerelt rugóknak köszönhetően szinte önmagától kinyíló-bezáródó, könnyedén felállítható-összehajtható háttérfal.

Kiváló minőségű, horizontálisan ívelt kivitelű pop-up fal, amellyel impozáns méretű reklámfelület biztosítható. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete segédrugókkal összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincs szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér az ajándékba adott kemény hordtáskájában, amit pultként is használhatunk. A pultként is funkciónáló hordtáskára is helyezhetünk dekorációs nyomatot, így még egy bemutató felületet nyerünk.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből teljesen takarják a megrendelő által megálmodott  - és általunk nagy gondossággal elkészített  dekorációs nyomatok, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

A SLIM promóciós fal használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal új dekorációt rendelnie, a panorámafal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A fotófal magassága 2320 mm. A panorámafal mágneses reteszelő karokkal könnyíti meg a vázszerkezet rögzítését. A mobil pop up grafikus panele a fő frontra, valamint oldalra helyezhető fel. A megfelelő anyagú bemutató nyomat rövid idő alatt felhelyezhető, a teljes háttérfal perceken belül felállítható - így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A feltüntetett ár a szerkezetre vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről, áráról kérje ajánlatunkat!


Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.


A szükséges nyomatok mérete:

frontpanelnél - 700mm szélesség, 2310mm magasság (4 db szükséges)

oldalpanelnél - 700mm szélesség, 2310mm magasság (2 db szükséges)

A képek illusztrációk.

 

 

 • Szerkezet
  Összecsukható
  Anyaga
  Eloxált alumínium és műanyag
  Hordtáska
  A csomag része
  Alkalmazás
  Beltér
  Nyomat hordozó
  Speciális Pop Up anyag
  Méret
  3x4
  Cikkszám
  rak04_D304