Hírlevél

TOP termékek

Információs táblák

Főkategória >Információs táblák

Információs, megállító, várakoztató tábla

 

A nyitható keretrendszerrel készült információs-, megállító- és eligazító tábla praktikus cserélhetőséggel biztosítja a tájékoztatást, egy- vagy kétoldalas változatban egyaránt. Az eloxált alumínium anyagnak köszönhetően garantált az információs táblák hosszú élettartama, a könnyű súly és a minőségi design.


prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

A megállítótábla és információs állványok kül- és beltéren is egyaránt használhatóak.

Léteznek szélálló kivitelek, mint pl. a Windstar, vagy Swingmaster megállító tábla.

Amennyiben kültéren szeretné a megállító táblát használni, akkor érdemes néhány szempontot figyelembe venni. Ha a nyomatot nem szeretné gyakran cserélni, akkor érdemesebb egy picit nagyobb befektetéssel UV és vízálló plakátot rendelni, melyet természetesen mis is el tudunk készíteni.

A megállító táblák kihelyezésének lehetőségét az Önkormányzatok szabályozzák, mely városonként, kerületenként eltérő lehet. Vásárlás előtt érdemes erről tájékozódni, mert a táblák kihelyezéshez szükséges engedély beszerzése mindenképp olcsóbb, mint egy esetleges bírság megfizetése.

Info Boy táblák különböző kivitelekben kaphatók, praktikus eszközök egy rendezvényen, vagy egy irodaházban tájékoztatást nyújtani, kedvelt felhasználási mód lehet egy gyógyszertárban, vagy szállodában, egyéb üzletben várakoztató táblaként használni, de pl.  autószalonokban is találkozhatunk vele, hogy egy információt adjunk a modellről.

Újdonságunk a Freestanding Ipad tartó, melybe  Ipad 2,3,4 is elhelyezhető, biztonságosan rögzíthető, ezzel ügyfeleinek multimédiás információkat nyújthat a vásárlóinak.

A Multiline információs reklámtábla szabadon variálhatóan rendelhető, lehet különböző méretű plakáttartókkal ellátni, 1 vagy 2 oldalas kivitelben, és prospektustartó is rendelhető hozzá.