Hírlevél

TOP termékek

Plakátkeret

Főkategória >Plakátkeret

Plakátkeretek

 

Könnyen kezelhető, kipattintható és nyitható plakáttartó keretek és sínek, ezüstszínűre eloxált alumíniumból. A praktikus plakátkeretek az eladáshelyi (POS) reklámüzenetek közvetítésében egységes arculatot biztosítanak cége számára.


prev
next


prev
next

Sorrend:

Plakátjaink kihelyezésében és megóvásában segítenek a különböző rendszerű és működésű plakáttartók. Attól függően, hogy hol és hogyan szeretnénk bemutatni őket, különböző plakátkeret áll rendelkezésre. Beltérre legegyszerűbb és legkedvezőbb árú megoldás a plakáttartó sín, amibe csak egyszerűen befogatjuk a nyomatunk alsó és felső szélét és már készen is állunk a kihelyezésre. Mivel a felső sín rendelkezik két füllel, belógathatjuk a kirakatba, de az eladótérbe is. Két plakátot is be lehet csíptetni egyszerre a sínbe, ekkor mindkét oldalát kihasználhatjuk. Többféle méretben kapható: 21,5cm-től a 150,5cm hosszúságig.


A krokodilcsipeszes, vagy más néven feszítőkeret szintén beltéri felhasználású poszter keret. Pehelykönnyű, a sarokelemekkel egymásba dugható alumínium csőprofilból készül. A keret négy sarkából egy-egy rúgón rögzített csipesszel helyezhetjük bele a plakátunkat, amit a rugók folyamatosan feszesen tartanak. Két plakátot behelyezve - szükség szerint mind a két oldalát használhatjuk. Több méretben kapható.


Az Easy Clip plakátkereteink már kültéren is használhatóak, mivel rozsdamentes eloxált alumíniumból készülnek, ennek megfelelően nagyon tartósak. A plakátot egy antireflex védőfólia is védi az időjárás viszontagságaitól. Kerete nyitható, ún. klipkeret, így a plakát behelyezése és kivétele nagyon egyszerű. Itt már választhatunk, hogy szögletes, vagy lekerekített (rondo) sarokkal kérjük plakáttartónkat. A keret szélességét is megválaszthatjuk, 20, 25, vagy 32mm-es tartományban, értelem szerűen minél nagyobb méretű plakátot szeretnénk bemutatni, annál erősebb (szélesebb) keretet célszerű választanunk. A 32mm-es keret kapható zárható változatban is, arra az esetre, ha nem szeretnénk, hogy idegen is hozzáférjen nyomtatványunkhoz. Különböző kivitelben is elérhetőek, pl.: mágneses, perforált hátlappal, írható fóliával (hozzá 4 ajándék filccel). Easy Clip poszter kereteink 8 féle méretben készülnek, de vállaljuk egyedi méretű plakáttartó elkészítését is.


Top Line függeszthető plakátkeretünk felhasználása a csiptető sínhez hasonló, de itt a poszter mind a négy szélét befogathatjuk. 25mm-es profilszélességgel készül, a plakát felülről csúsztatható a tartóba. A nyomatot szintén védőfólia óvja, ötféle méretben kínáljuk.


Digitális nyomdánkban a plakátok nyomtatását is megrendelheti!