Hírlevél

TOP termékek

Pop Up, háttérfal

Főkategória >Pop Up, háttérfal

Pop up, háttérfal

 

A Pop Up rendszerek a mobil kiállítási standok vagy rendezvények jól bevált dekorációs- és információs háttérfalai. Szuper könnyűsúlyú, gyorsan és szerelés nélkül felállítható pop up sajtófalak. A panorámafal grafikáját speciális alapanyagra nyomtatjuk, amelyet öntapadós mágnescsíkkal könnyedén rögzíthetünk a vázszerkezethez.Sorrend:

A háttérfal (dekorációs fal, sajtófal, pop up fal, információs fal) igen látványos eleme cége, terméke, mondanivalója megjelenítésének. Mérete a legnagyobb a bemutató eszközök között, használata ennek ellenére mégis egyszerű. A dekorációs fal két elemből áll: a vázszerkezet és a képi információt hordozó nyomat.

A vázszerkezet bár több méter magas és hosszú is lehet, mégis egy mozdulattal, szerelés nélkül (esernyőszerűen), kinyitható-összecsukható. Így szállítása és tárolása egyszerű, nem igényel tehergépkocsit, kisebb személyautóval is megoldható, a legtöbb típusnál tartozékként kínált hordtáskával, amit információs pultként is használhat.


A sajtófal képi elemét megjelenítő nyomat általában speciális pop up anyagra készül digitális nyomdánkban. Természetesen itt sem kell az egész nyomatot egy darabban kezelni, a vázhoz több, könnyen kezelhető és hozzáférhető egységben (sávban) lehet rögzíteni - öntapadós mágneses csíkok segítségével. Egyes típusoknál még kiegészítő fülek is segítik a nyomat rögzítését. Egy ilyen sajtófal felállítása gyakorlattól függően mindössze 5-8 percet vesz igénybe. A dekorációs fal megjelenését még látványosabbá tehetjük néhány, a képi elemekre irányított spot lámpával.


Hol érdemes használni egy pop up falat? Kiállítási standokon a legnagyobb felületet biztosítja információja bemutatásához. Kitelepült rendezvényeken, termékbemutatókon, sajtótájékoztatókon, sporteseményeken, stabil hátteret biztosít akkor is, ha Ön nincs tisztában a helyszín adottságaival.