Hírlevél

TOP termékek

Prospektustartó

Főkategória >Prospektustartó

Prospektustartó állványok, plexi tartók

 

A prospektustartók és szórólaptartók a kiállítások, bemutatótermek, konferenciák nélkülözhetetlen reklámeszközei. Az állvány többrekeszes tárolóiban kényelmesen helyezheti el információs anyagait, szórólapjait, katalógusait. Az egy vagy több rekeszes plexi prospektustartók pultra vagy asztalra helyezhetők, egyedileg emblémázhatók. Egyedi tartókra, állványokra, kínálókra kérje ajánlatunkat.Sorrend:

A prospektustartó gyűjtőnév alatt olyan bemutató eszközök közül választhat, amelyek egyaránt alkalmas szórólapok, katalógusok, leafletek, prospektusok és egyéb irodalmak bemutatására. Változatos méretben kaphatóak, a leggyakoribb A/4 mellett megtalálhatja az A/6, vagy 1/3 A/4-es nagyságút is. Vannak egy rekeszes, ill. több rekeszes prositartó állványok is, attól függően, hogy hányféle irodalmat kíván bemutatni. Egyes irodalomtartók falra is szerelhetőek.


A szórólaptartó változatos anyagból készülhet, a kisebb asztali típusok plexiből - a nagyobb, több rekeszes darabok inkább fémből állnak össze. Az utóbbi időben megjelentek a könnyű, esztétikus, bambuszból készült irodalomtartó állványok is. A műanyag szórólap tartók kis tömegükkel hívják fel magukra a figyelmet, olyan kiállításokon, konferenciákon, bemutatókon célszerű használnia őket, ahol fontos szempont, hogy minél kevesebb terhet kelljen cipelni munkatársainknak.


A több rekeszes katalógustartók közös jellemzője, hogy összecsukhatóak, nem foglalnak sok helyet szállítás közben, személyautóban is könnyen szállíthatóak. Vannak olyan prospek tustartók is, amelyekben benne hagyhatja szóróanyagát összecsukott állapotban, a praktikus kialakítás következtében nem fog szétszóródni. Több típusnak tartozéka a méretre készített hordtáska, ezzel is növelve az Ön kényelmét.


Az Ambiente információs állvány tág bemutatási lehetőséget kínál, mivel egyszerre teszi lehetővé plakátok és prospektusok egyidejű bemutatását – egy és kétoldalas kivitelben egyaránt.
A prospektustartóhoz nálunk megrendelheti a hozzá tartozó irodalmat is, kisebb példányszámokhoz digitális nyomdánkat, nagyobb példányszámhoz ofszet nyomtatást is kínálunk.