Hírlevél

TOP termékek

Roll Up

Főkategória >Roll Up

Roll Up

A roll up rendszerek elegáns kivitelűek, összeállításuk és szétszerelésük gyors, egyszerű. Használat után a nyomat magától visszatekeredik a talp részbe. Minden roll up display könnyen szállítható és tárolható a hozzá tartozó táskában. A roll up gyártás fontos szempontja az egyszerű kezelhetőség.Sorrend:

A különböző roll-up állványok a legnépszerűbb reklámeszközök közé tartoznak. A roll up display lehet egy és kétoldalas, szélessége változó, 60cm-től akár két méterig. A roll up szerkezet magasságát behatárolja, hogy az összeállítás során kényelmesen el lehessen érni a tetejét, a felső keresztrúd felhelyezéséhez. A roll-up nyomatok gyártását rövid határidővel tudjuk vállalni, olcsóbb PVC ponyvára, vagy speciális, fényzáró roll up anyagra. A rollup anyagot akár felületkezelni is tudjuk, fényes vagy matt fóliával, így egy rendezvényen véletlenül kifröccsenő kávéfolt biztonságosan eltávolítható anélkül, hogy a nyomat sérülne.

A Roll Up szerkezet praktikussága, hogy bárhol néhány másodperc alatt összeállítható, illetve szétszedhető. A nyomatot egy rugó segítségével automatikusan feltekercseli a szerkezet, ezáltal védi azt, de minden szerkezethez külön hordtáskát is biztosítunk. Roll up rendelés során webáruházunkban széles választékát találja a rollup állványoknak, az egyerűbb, kedvezőbb árú daraboktól az elegáns, krómdíszítésű, akár három év garanciával rendelkező termékekig.

Ideális szerkezetek bemutatókhoz, kiállításokhoz, rendezvényekhez, hiszen nagy, látványos felületen tudják a figyelmet felkelteni, de praktikusak, hiszen használaton kívül egészen kis helyen szállíthatóak és tárolhatóak. 

Egy roll up szerkezet akár bemutatótermét, vagy üzletét is színesebbé, egyedibbé teheti!