Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Formulate függőlegesen ívelt háttérfal 3m - 6,1m
Formulate függőlegesen ívelt háttérfal 3m - 6,1m

A Formulate függőlegesen ívelt Pop Up hátterfal formabontó megjelenésű.

A megszokott egyenes, vagy horizontálisan ívelt Pop Up falak mellett egy érdekes, figyelemfelkető térhatást biztosít a szemlélő számára, amely gyorsan magára vonzza a tekintetet. Két méretben kapható, a 3m-es szélességű a keskenyebb, a 6,1m-es szélességű a szélesebb. A sajtófalat könnyű összeszerelni az előgyártott alumínium vázszerkezetnek köszönhetően. A pop-up fal stabilitását a két kitámasztó alumínium láb biztosítja.

Sajtótótéjékoztatók háttereként is kiválóan alkalmas, mint impozáns sajtófal.


Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincs szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér. Ajándékba adott hordtáskájában a felhasználások között praktikusan használható.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt.  A megrendelő által megálmodott - és általunk nagy gondossággal elkészített grafikus nyomatok tekintélyes megjelenési felületet biztosítanak, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

A függőlegesen ívelt promóciós fal használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal  új dekorációt rendelnie, a panorámafal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető!
A sajtófal két méretben kapható, magassága mindkét esetben 2280 mm.

Kérjük, a kosárba helyezésnél a mérethelyes nyomatot legyen kedves a szerkezethez hozzárendelni!
Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.

A képek illusztrációk.

ds

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről