Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Pop Up Executive ívelt, vagy hullámos háttérfal - 2 monitor tartóval, polcokkal
Pop Up Executive ívelt, vagy hullámos háttérfal - 2 monitor tartóval, polcokkal

Az exkluzív, egyedi megjelenés kiváló eszköze az Executive Pop Up fal. Pazar megjelenést biztosít, ötvözi több display szerkezet előnyeit. A nyomat egy nagy felületű grafikai megjelenést biztosít, elhelyezhető még a tartóoszlopokon két monitor (nem tartozékai a szerkezetnek), valamint a szerkezet része négy polc is különféle kiadványok, termékek elhelyezésére, bemutatására. Tetszés szerint megválasztható a szerkezet tetőíve, lehet egyívű, ill. hullám formájú. 

Ideális bemutatótermekbe, kiállításokra, vásárokra, bevásárlóközpontokba.

Rendelhető hozzá Powerspot megvilágítás, amivel még figyelemfelkeltőbbé tehető a pop-up fal.

A megszokott egyenes, vagy ívelt Pop Up falak mellett egy érdekes, figyelemfelkető hatást biztosít a szemlélő számára, amely gyorsan magára vonzza a tekintetet. A sajtófalat könnyű összeszerelni az előgyártott alumínium vázszerkezetnek köszönhetően. A pop-up fal stabilitását két masszív oszlop biztosítja.

Sajtótótéjékoztatók háttereként is kiválóan alkalmas, mint egyedi megjelenésű sajtófal.


Szerkezete szétszedhető, így használaton kívül kis helyen tárolható. Rendelhető hozzá a szállítást és tárolást megkönnyítő Executive bőrönd.
A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt.  A megrendelő által megálmodott - és általunk nagy gondossággal elkészített grafikus nyomat jelentős megjelenési felületet biztosít, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

Az Executive promóciós fal használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal  új dekorációt rendelnie, a panorámafal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető!
A sajtófal magassága 2475mm.
Lehetséges külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.

A képek illusztrációk.

 

ds


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről