Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Formulate egyenes Pop Up fal 2,4m
Formulate egyenes Pop Up fal 2,4m

A Formulate egyenes Pop Up fal dinamikus térfelhasználást tesz lehetővé.

A háttérfal válaszfalként is használható, nagy nyomtatási felülettel rendelkezik, segítségével jól tematizálhatjuk a rendelkezésünkre álló teret.

A legkönnyebben kezelhető pop-up falaink közé tartozik, egyszerűen, gyorsan késszé tehető. Egyenes kivitelű panorámafal, amellyel jelentős méretű reklámfelületet biztosítható. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Vázszerkezete néhány alumínium csőből áll, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincs szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A megrendelő által megálmodott - és általunk nagy gondossággal elkészített textil grafika impozáns megjelenítési lehetőséget biztosít, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

Használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal  új dekorációt rendelnie, a promóciós fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb grafika is készíthető.

A  Formulate egyenes kivitelű sajtófal két méretben kapható, magassága 2280 mm. A megfelelő anyagú bemutató nyomat néhány pillanat alatt felhelyezhető, a teljes egység perceken belül felállítható - így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A promóciós fal tartozéka a hordtáska, amely használaton kívül praktikus tárolási lehetőséget biztosít.

Kérjük, a kosárba helyezéskor a megfelelő méretű nyomatot rendelje a szerkezethez!
Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is.

A képek illusztrációk.

ds

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről