Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Pop Up Formulate Slope egyenes 3m - 6m
Pop Up Formulate Slope egyenes 3m - 6m

A Formulate Slope Pop Up fal egyenes vonalvezetésű háttérfal. Abban tűnik ki a többi pop-up fal közül, hogy felső merevítő rúdja enyhén lejtve illeszkedik az oldalsó tartó rudakra, így nem szabályos téglalap alakú felületet látunk, a felső él lejt. Könnyedén, gyorsan telepíthető háttérfal. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete szédszedhető, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincs szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér az ajándékba adott hordtáskájában.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből teljesen takarják a megrendelő által megálmodott  - és általunk nagy gondossággal elkészített  dekorációs nyomat, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé. 

Használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal új dekorációt rendelnie, a pop-up fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A fotófal magassága 2280-1830mm. A mobil pop up egyedi megjelenést biztosít. A panorámafalra a megfelelő anyagú bemutató nyomat rövid idő alatt felhelyezhető, a teljes háttérfal pillanatokon belül felállítható - így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A feltüntetett ár a szerkezetre vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről kérje ajánlatunkat!

Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen is. Kérjük, az adott szélességű szerkezethez (3m, ill. 6m - az adott szélességű nyomatot (3m, ill. 6m) legyen kedves választani!

A kép illusztráció.

 

ds

 

 

 

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről