Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Alpberg premium roll up szerkezet
Alpberg premium roll up szerkezet

Az Alphberg prémium minőségő Roll Up (rollup) állvány az egyik legtartósabb szerkezetünk. A robosztus állvány összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a teleszkópos tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány!

A teleszkópos rúd segítségével a roll up magasága állítható 160 és 225 cm között. A nyomat elhelyezését alul és felül rögzítő sínek segítik, a tartórúd könnyen záródó rendszerrel segíti a nyomat rögzítését. Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. A teleszkópos tartórúd rúgójának ereje (ezzel a nyomat feszessége) állítható.

A roll-up állvány felső vízszintes rúdját modern vonalú alumíniumprofil alkotja. A roll up gyártás során fontos szempont a nagy stabilitás. Ennél a prémium minőségű roll upnál a szerkezet oldalát krómdíszítéssel láttuk el. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. Kompakt építésének köszönhetően a roll up display könnyen és biztonságosan szállítható.

A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. A roll-up szállítását egy bélelt, kiváló minőségű körbecipzározható hordtáska segíti.

Összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete:  85x160-225cm, vagy

                                                                             100x160-225cm

A roll up szerkezetre  három év garanciát biztosítunk (kivétel mechanikai sérülés, törés).

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatot is rendelni, amelynek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen.

as


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről