Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


DAK kínáló, aláírásgyűjtő pult frízzel
DAK kínáló, aláírásgyűjtő pult frízzel

DAK kínáló, aláírásgyűjtő pult frízzel


A frízzel szerelt DAK kínálópult sokcélú felhasználásra készült, egyaránt alkalmas mint: információs pult, kínáló pult, kóstoltató pult, prezentációs pult, mobil pult, termékbemutató pult, árubemutató pult, Pop Up pult, promóciós pult, de érkeztető helység regisztrációs pultjaként, vagy mint aláírásgyűjtő pult is remekül használható. Az infopult kiállításoknál, prezentációknál praktikus segítséget nyújt, mint mobil promóciós pult, amely egyúttal a termékbemutatók, kóstoltatások, promóciók egyik leghatékonyabb mobil kiállítási eszköze is.

A DAK mobilpult kiemelkedik környezetéből, köszönhetően a fölé magasodó fríznek, amire kölün felírat/kép/üzenet helyezhető fel, így messzebről észrevehető, mint a fríz nélküli bemutató pultok.

A hordozható bemutató pult műanyag panelek segítségével könnyen összeállítható, jól bírja a folyamatos szét- és összeszerelést. Szerszámok nélkül egyszerűen összerekható, szétszedhető. Belsejében polcok is találhatóak, amik alkalmasak szórólapok, aláírásgyűjtő ívek, katalógusok, árlisták és egyéb kiadványok tárolására. 

A mobil stand az árubemutató praktikus eszköze, könnyen is szállítható, mivel hordtáskával együtt szállítjuk. A vászon hordtáskában szétszerelt állapotban védetten tárolhatjuk. 

A pulttest oldalsó falaira, frontfalára, valamint a frízre megfelelő méretű nyomatokat is rendelhet nálunk, a rendelés során örömmel vállaljuk a grafikai tervezést és digitális nyomtatást, valamint különféle nyomtatványok elkészítését is. Munkatársaink bővebb információkkal, a raktári mennyiségekről készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy az info@megallitotabla.hu e-mail címen. Nagyobb mennyiség rendelésénél a szállítási határidő kb. két hét.

 

Grafikák mérete:

fríz - 830x350mm

pulttest - 2004x900mm

ny


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről