Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Céges háttér home office-ba
Céges háttér home office-ba


Home-office online bejelentkezések esetén a céges arculattal praktikusan kitakarhatjuk az otthoni hátteret.


A 150x200cm-es (szél x mag) roll up állvány impozáns megjelenést biztosít nagy bemutató felületével. A teljes szerkezet magassága 2015 mm, ebből a nyomat hosszúsága 2000 mm. Összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető.

A roll up állvány felső rúdját alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium elemekből készül. A roll up gyártás során fontos szempont a kihajtható alumínium lábak által biztosított nagy stabilitás, ezzel súlymegtakarítás is elérhető. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakát magától feltekeredik. A támasztó láb behajtható, a tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A roll up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. A roll up szállítását, tárolását hordtáska segíti.

Összecsukható, eloxált alumíniumból készül, nyomat látható mérete: 150x200cm

 

A rollup 100-es és 120 cm szélességben is rendelhető.

Az ár a szerkezetre és a nyomatra vonatkozik, a nyomat grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet a megallitotabla@conint.hu e-mail címen.

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről