Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Roll Up Scree 85x205cm Duo állvány
Roll Up Scree 85x205cm Duo állvány

Roll Up Scree 85x205cm Duo állvány 

 

Kétoldalas roll up display állvány - egy és kétoldalas üzemmódban is használható. Térelválasztónak is kiválóan alkalmazható, nagyszerű lehetőséget biztosít digitális nyomatok, nagyméretű fotók látványos megjelenítéséhez. Összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet dupla felső sínjébe csíptetett nyomatot kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is a bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető. 

A roll-up állvány felső rúdját kettős alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium elemekből készül. A roll up gyártás során fontos szempont a nagy stabilitás. Használat után a talp részbe rugók segítségével a plakátok maguktól feltekerednek.  A  függőleges tartó rúd több darabra bontható, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A Roll Up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. A roll-up szállítását, tárolását hordtáska segíti.

Összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete: 85x205cm.

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá két nyomatot is rendelni, amelynekek grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mailcímen

 

A kép illusztráció.

ny_511 151 406 106 095 310

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről