Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Bowflag reklámzászló - vitorla forma S 250cm
Bowflag reklámzászló - vitorla forma S 250cm

Bowflag reklámzászló - vitorla forma strandzászló S 250cm

 

A Bowflag percek alatt egyszerűen, gyorsan felállítható céges zászló, amely mára a rendezvények meghatározó elemévé vált.

A felfelé vékonyodó alumínium és üvegszálas rúdelemek könnyen összeilleszthetőek, a reklámzászló anyagát nem szennyezik. A beépített forgórendszer segítségével a felállítható strandzászló könnyen alkalmazkodik a szélirányhoz, mozgásával magára vonja a tekinteteket. A beachzászló vitorla alakban, vagy csepp formában kapható, hatféle méretben (XXS – XL). A nyomat anyaga 100% hurkolt poliészter, kb. 110g/m2; 60°C-on mosható, UV és vízálló. A hátoldalon tükörképes, egyedi megjelenést biztosít. A reklámzászló készítés fontos szempontja a hosszú élettartam is, termékünk kiválóan megfelel ennek a feltételnek is. A megadott méretek a rúd magasságát mutatják.

A hordtáska tartalmazza: állvány, Small (250 cm) egymásba csúsztatható rúdelelmek (2 db aluminium és 2 db üvegszálas), rögzítőkötél, gyöngyvászontáska, nyomat mérete: kb. 55x200 cm, megrendelés esetén stancrajzot küldünk, amelyre el tudják készíteni a grafikát.

Az ár a nyomatot is tartalmazza, a reklámzászlóhoz különféle kiegészítők is rendelhetőek.

 

hd


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről