Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Bowflag reklámzászló - vitorla forma XL 520cm
Bowflag reklámzászló - vitorla forma XL 520cm

Bowflag reklámzászló - vitorla forma strandzászló XL 520cm

 

A Bowflag percek alatt egyszerűen, könnyedén felállítható céges zászló, amely mára a rendezvények meghatározó elemévé vált. A reklámzászló használata igen figyelemfelkeltő, rögtön magára vonja a környezetében lévő emberek tekintetét, így kis befektetéssel nagy figyelemhez jut.

A felfelé vékonyodó alumínium és üvegszálas rúdelemek könnyen összeilleszthetőek, a reklámzászló anyagát nem szennyezik. A beépített forgórendszer segítségével a felállítható strandzászló könnyen alkalmazkodik a szélirányhoz.

A beachzászló vitorla alakban, vagy csepp formában kapható, hatféle méretben (XXS – XL). A nyomat anyaga 100% hurkolt poliészter, kb. 110gr/m2; 60°C-on mosható, UV és vízálló. A hátoldalon tükörképes, egyedi megjelenést biztosít. A reklámzászló készítés fontos szempontja a hosszú élettartam, termékünk ennek a feltételnek is kiválóan megfelel.

A megadott méretek a rúd magasságát mutatják, a nyomatok valamivel kisebbek. Megrendelés esetén stancrajzot küldünk, amelyre el tudják készíteni a grafikát. Az ár a nyomatot is tartalmazza, a reklámzászlóhoz különböző kiegészítők is rendelhetőek.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről