Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Textil Pop Up háttérfal 3x3 - szerkezet+elől és oldalt dekorálva
Textil Pop Up háttérfal 3x3 - szerkezet+elől és oldalt dekorálva

Az Impact Hop Up egy kiváló minőségű, nagyon könnyen, egyszerűen, gyorsan felállítható háttérfal, amellyel hatalmas méretű reklámfelületet biztosítható. Sajtótájékoztatókhoz is kiválóan alkalmas, mint sajtófal.

Szerkezete összecsukható, így használaton kívül kis helyen tárolható, valamint a szállításához sincsen szükség teherautóra - személyautóban is remekül elfér.

A pop-up háttérfal szerkezete tartós, jól bírja a rendszeres igénybevételt. A vázszerkezetet szemből és oldalról teljesen takarják a megrendelő által megálmodott és általunk nagy gondossággal elkészített textil alapú dekorációs elemek, így Ön - a tetszése szerinti hátteret varázsolhatja bemutatója, termékei, tájékoztatója mögé.

Használatával jelentősen csökkentheti a nyilvánosság előtti megjelenési költségeit: vásárokon, bemutatókon, kiállításokon nem kell minden alkalommal dekorációt rendelnie, a pop-up fal többször felhasználható, a vázszerkezetre újabb nyomat is készíthető.

A pop up fal még látványosabbá tehető, ha opcionálisan rendelhető lámpával világítja meg a bemutatni kívánt képet. 

A sajtófal két méretben kapható: 3x3 és 4x3, váza alumíniumból készült, egyenes formájú. A Pop Up fal magassága 2300 mm. A panorámafal műanyag reteszelő karokkal könnyíti meg a vázszerkezet rögzítését. A mobil pop up grafikus panele a fő frontra, valamint oldalra helyezhető fel. A megfelelő anyagú bemutató nyomat összecsukott állapotban is rajta maradhat, ezzel jelentős időt takaríthat meg a felállításkor, valamint az összecsomagoláskor, így megfelel a praktikus Pop Up készítés minden követelményének.

A promóciós fal tartozéka a hordtáska, amelyben könnyedén szállítható, tárolható.

A feltüntetett ár a szerkezetre és nyomatra együttesen vonatkozik, a nyomat elkészítéséi idejéről, grafikai tervezésről kérje árajánlatunkat!
Lehetőség van külön nyomat és külön szerkezet megvásárlására is, munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon - a raktárkészletről érdeklődhet az info@megallitotabla.hu  e-mailcímen is.

D315

 

dh 511 151 406 102 017 211


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről