Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Roll Up Scree 100x205cm Duo állvány
Roll Up Scree 100x205cm Duo állvány

Roll Up Scree 100x205cm Duo állvány

A kétoldalas roll up  állvány egy elegáns kivitelű, két bemutató oldallal rendelkező szerkezet. Mivel mindkét oldalára nyomat helyezhető fel, alkalmas térelválasztónak is.

Összeállítása és szétszerelése rendkívül gyors és egyszerű. Az összecsukható roll up szerkezet felső sínjébe bepattintható nyomatokat kihúzza, a tartórúdba felül beakasztja és már kész is az elegáns bemutató roll up állvány! Segítségével néhány másodperc alatt átalakíthatja a bemutató helyszínének látványképét - saját logo, termék, üzenet látványos megjelenítésével gyorsan egyedi hangulat teremthető.

A kétoldalas roll up állvány felső rúdját alumíniumprofil alkotja. A roll up display függőleges kitámasztó rúdja könnyen szédszedhető alumínium rúdból készül. A roll up gyártás során fontos szempontunk a nagy stabilitás. Használat után a talp részbe egy rugó segítségével a plakátok (nyomatok) maguktól feltekerednek.  A tartó rúd szétszedhető, így könnyen és biztonságosan szállítható az alumínium roll up display.

A roll up állvány a padlón stabilan áll, betekerő (scrolling) szerkezete biztonságosan, szennyeződéstől védve tárolja a bemutató nyomtatványunkat két felhasználás között. Szállítását, tárolását a tartozék hordtáska segíti.

A roll-up szerkezet összecsukható, eloxált alumíniumból készül, mérete: 100x200cm.

 

Az ár a szerkezetre vonatkozik, a roll up rendelés során ne felejtsen el hozzá nyomatokat is rendelni, de a kétoldalas kialakítás miatt két nyomat szükséges! (A kiegészítőknél egy db nyomat ára látható.) A nyomatok grafikai tervezését is szívesen vállaljuk! Munkatársaink bővebb információk tekintetében készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy érdeklődhet az info@megallitotabla.hu e-mail címen.

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről