Hírlevél

TOP termékek

Termékek


Xplace kínáló, aláírásgyűjtő pult
Xplace kínáló, aláírásgyűjtő pult

Xplace - kínáló, aláírásgyűjtő pult frízzel 200x80cm


A frízzel szerelt Xplace kínálópult sokcélú felhasználásra készült, egyaránt alkalmas mint: információs pult, kínáló pult, kóstoltató pult, prezentációs pult, mobil pult, termékbemutató pult, árubemutató pult, Pop Up pult, promóciós pult, de érkeztető helységek regisztrációs pultjaként, vagy mint aláírásgyűjtő pult is remekül használható. Az infopult kiállításoknál, prezentációknál is praktikus segítséget nyújt, mint mobil promóciós pult, amely egyúttal a termékbemutatók, kóstoltatások, promóciók egyik leghatékonyabb mobil kiállítási eszköze is.

Az Xplace mobilpult kiemelkedik környezetéből, köszönhetően a fölé magasodó fríznek, amire kölün felírat/kép/üzenet helyezhető fel, így messzebről észrevehető, mint a fríz nélküli bemutató pultok.

A hordozható bemutató pult műanyag panelek segítségével könnyen összeállítható, jól bírja a folyamatos szét- és összeszerelést. Szerszámok nélkül egyszerűen összerekható, szétszedhető.

A mobil stand az árubemutató praktikus eszköze, könnyen is szállítható, mivel hordtáskával együtt szállítjuk. A vászon hordtáskában szétszerelt állapotban védetten tárolhatjuk. 

A pult súlya 7kg, szétszedett állapotban a mérete:95x95x15cm

A pulttest oldalsó falaira, frontfalára, valamint a frízre megfelelő méretű nyomatokat is rendelhet nálunk, a rendelés során örömmel vállaljuk a grafikai tervezést és digitális nyomtatást, valamint különféle nyomtatványok elkészítését is. Munkatársaink bővebb információkkal, a raktári mennyiségről készséggel állnak rendelkezésére a (061) 481 46 65-ös telefonszámon, vagy az info@megallitotabla.hu e-mail címen. Nagyobb mennyiség megrendelése esetén a szállítási határidő kb. két hét.

A kép illusztráció, a fríz véletlenül fordítva került a helyére.

 

Grafikák mérete:

fríz - 800x290mm

pulttest - 1780x800mm

ej_R_2-3_DB


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről